Letní relax s MultiSportem

11. 6. 2021 - Tereza Ondráčková

V prosinci nám MultiSport program nabídl testovací karty, které jsme bohužel kvůli covidové situaci nemohli využít. Pandemická opatření se rozvolňují a MultiSport nám opět dává skvělou příležitost, jak se po náročné době zrelaxovat se zaměstnaneckou testovací kartou a dětskými kartami za zvýhodněnou cenu.

Zaměstnanci, kteří ještě MultiSport program nevyužili, tzn. neměli aktivovanou testovací nebo klasickou kartu, mohou ZDARMA vyzkoušet zaměstnaneckou testovací kartu MultiSport s platností od 1. 9. 2021 do 30. 9. 2021. V případě, že splňujete tuto podmínku, si můžete testovací kartu objednat nejpozději do 15. 8. 2021 na kontaktní e-mailové adrese tereza.ondrackova@mendelu.cz.

MultiSport myslí také na Vaše děti (věk do 15 let), pro které přichystal výhodné dětské karty pro letní období, které nabízí za 250 Kč/měsíc. Dětské karty jsou vázány na zaměstnanecké karty, nelze je tedy objednat zvlášť. Akce platí na 2 měsíce, a to v měsících červenec + srpen nebo srpen + září. Nové dětské karty lze objednávat nejpozději do 16. dne předchozího měsíce na e-mailu tereza.ondrackova@mendelu.cz.

Více informací o programu MultiSport