MENDELU návratový grant 2024

20. 5. 2024 - Tereza Ondráčková

Grantová agentura Gregora Johanna Mendela Mendelovy univerzity v Brně (interní výzkumné projekty kategorie C) vyhlašuje další výzvu. Přihlásit se můžete do pondělí 8. července 2024 do 10:00.

Hlavním cílem grantové podpory v kategorii C – Návratové projekty je umožnit vědkyním a vědcům návrat k plnohodnotné vědecké kariéře na univerzitě, podpořit její/jeho další rozvoj a dlouhodobě dosahovat mimořádně kvalitních vědeckých výsledků. Jednou z podmínek úspěšné vědecké kariéry je i harmonizace pracovního a rodinného života, a to zejména v období péče o dítě nebo děti mladší 6 let (nebo do zahájení povinné školní docházky).

Vítěz nebo vítězka může získat podporu v maximální výši 200 000 Kč po dobu jednoho roku.Součástí podpory úspěšného žadatele je i přidělení individuálního talent-manažera péčí Odboru řízení lidských zdrojů, který zajistí řešiteli podporu v oblasti pracovního a osobnostního rozvoje. 

Jak na přihlášku se dozvíte při online semináři, který se uskuteční v pondělí 27. 5. 2024 od 10:00 prostřednictvím MS TEAMS. Na seminář se můžete přihlásit prostřednictvím portálu kurzy.mendelu.cz.

Grantová agentura Gregora Johanna Mendela Mendelovy univerzity v Brně

Vyhlášení GAGJM 2024

Zadávací dokumentace je k dispozici na dokumentovém serveru